Integracyjny Dzień Dziecka

W Nowym Sączu, co roku na początku czerwca, odbywa się niezwykłe wydarzenie – Integracyjny Dzień Dziecka. Jego celem jest świętowanie wszystkich dzieci poprzez wspólną zabawę i integrację maluchów o zróżnicowanych potrzebach i możliwościach.

Zapewniamy atrakcje i niespodzianki dla dzieci z niepełnosprawnościami oraz ich zdrowych rówieśników. Naszym priorytetem jest stworzenie przyjaznej i radosnej atmosfery, która pozwoli dzieciom nawiązać znajomości, bawić się i uczyć się od siebie nawzajem.<br><br>
Integracyjny Dzień Dziecka to nie tylko czas na zabawę, ale również na rozwijanie umiejętności społecznych i empatii wśród dzieci. Wspólne spędzanie czasu i dzielenie się emocjami, uczy dzieci, jak akceptować innych, pomaga w budowaniu tolerancji i szacunku dla innych.

Na Integracyjnym Dniu Dziecka w Nowym Sączu czekają na naszych małych gości liczne wspaniałe atrakcje. Zawsze przygotowujemy różnorodne gry i zabawy, które dostosowujemy do różnych umiejętności i potrzeb dzieci. Dzieci uczestniczą w kreatywnych warsztatach plastycznych, emocjonujących konkursach i pokazach. Dodatkowo, czas umilają występy artystyczne, podczas których dzieci będą mogły pokazać swoje talenty i umiejętności.

Integracyjny Dzień Dziecka to impreza, która cieszy się coraz większą popularnością wśród mieszkańców Nowego Sącza i okolic. To nie tylko okazja do wspólnej zabawy, ale również do zintegrowania się społeczności lokalnej i pokazania, że różnorodność jest naszą siłą.

bądź na bieżąco

Shopping Cart